ξενεσ γλωσσεσ χρυσοσ

210 901 9286     210 9015252 

PREJUNIOR ΧΡΥΣΟΣ

Σε ποια παιδιά απευθύνεται η τάξη Pre-Junior;

Στους πιο μικρούς μαθητές μας της Α΄Δημοτικού παρέχουμε ένα εξαιρετικά ευχάριστο αλλά και εποικοδομητικό μάθημα Αγγλικής μία φορά την εβδομάδα. Ουσιαστικά πρόκειται για μια πρώτη αλλά πολύ καλή γνωριμία των μαθητών μας με την Αγγλική γλώσσα και όχι για την A Junior της επόμενης σχολικής χρονιάς στην οποία μαθαίνουν αρκετά περισσότερα  κάτι που το επιτρέπει και το υψηλότερο διανοητικό επίπεδο των παιδιών της μεγαλύτερης ηλικίας.

Τι διδάσκονται οι μαθητές της Pre-Junior;

Μέσα από συναρπαστικές ιστορίες και ευχάριστες δραστηριότητες γίνεται μια σταδιακή γνωριμία των μαθητών με το βασικό λεξιλόγιο της γλώσσας και την αλφάβητο της. Επίσης αναπτύσσονται οι ικανότητες των μαθητών στην ομιλία, την κατανόηση του προφορικού λόγου, την γραφή της αλφαβήτου και την ανάγνωση σε πρώιμο στάδιο. Τραγούδια, αυτοκόλλητα, υπέροχα βίντεο 3D, παιχνίδια, χειροτεχνίες και ποιηματάκια προσφέρουν περισσότερα κίνητρα για μάθηση. Τέλος, μια ιστορία cartoon μετά από κάθε επανάληψη διασκεδάζει τους μαθητές και κάνει επανάληψη στο λεξιλόγιο και την γλώσσα των μαθημάτων που προηγούνται.

Tı βιβλίο επιλέγεται για τους μαθητές/ες της τάξης αυτής;

Στην τάξη Pre-Junior επιλέγουμε σύγχρονο βιβλίο που συνοδεύεται από διαδραστική ψηφιακή παρουσίαση κάθε του σελίδας στον διαδραστικό πίνακα. Το κύριο βιβλίο συνοδεύεται από βιβλίο εργασιών και cd που βοηθάει στην μελέτη στο σπίτι. 

Το μάθημα είναι αρκετά ευχάριστο για να τραβήξει το ενδιαφέρον των μαθητών της Α΄Δημοτικού;

Οι μαθητές μας χωρίς να κουράζονται πραγματικά απολαμβάνουν το κάθε μάθημα χάρη στην ευχάριστη εικονογράφηση του, τα video-cartoons, τις ενδιαφέρουσες ιστορίες και τους συναρπαστικούς ήρωες τους. Επίσης το μάθημα γίνεται ακόμη πιο διασκεδαστικό χάρη στις διάφορες βιωματικές δραστηριότητες που συνοδεύουν την διδακτική διαδικασία καθώς τα παιδιά ιχνηλατούν, ζωγραφίζουν, αντιστοιχούν, χρωματίζουν, κάνουν κατασκευές, τραγουδούν και παίζουν ρόλους αναπαράγοντας μικρούς διαλόγους. Και βέβαια ο διαδραστικός πίνακας κάνει το μάθημα απλά συναρπαστικό!

Το διδακτικό προσωπικό που διδάσκει σε αυτό το επίπεδο είναι κατάλληλο για αυτό το επίπεδο;

Το μάθημα γίνεται από καθηγητές με ιδιαίτερη εμπειρία σε αυτό το επίπεδο. Ακολουθούμε διδακτικές μεθόδους και παιδαγωγική που λαμβάνουν υπόψη τους την ιδιαίτερα ευαίσθητη ηλικία των παιδιών και τις ανάγκες τους. 

Μήπως τα παιδιά της Α΄Δημοτικού μπερδευτούν κάνοντας για πρώτη φορά Αγγλικά και Ελληνικά;

Η απόδοση των παιδιών στο σχολείο δεν επηρεάζεται επειδή δεν τα “φορτώνουμε” με πολύ δουλειά για το σπίτι. Αντίθετα τα Αγγλικά αποτελούν μια πολύ ευχάριστη εμπειρία για όλους. 

Με ποια κριτήρια επιλέγονται τα βιβλία διδασκαλίας της ξένης γλώσσας;

Η επιλογή των βιβλίων που διδάσκουμε στους ανήλικους ή ενήλικους μαθητές μας γίνεται με βάση πολύ συγκεκριμένα κριτήρια. Πατήστε εδώ για περισσότερα.

Πόσο στοιχίζει η τάξη αυτή;

Το μάθημα προσφέρεται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στους μικρούς μας μαθητές και τα μαθήματα αρχίζουν τον Οκτώβρη κάθε σχολικού έτους. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα για ένα δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα.

Είμαστε πάντα στην διάθεση σας για να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας. 

Πατήστε εδώ για εκδήλωση ενδιαφέροντος ή για να πληροφορηθείτε.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος