ξενεσ γλωσσεσ χρυσοσ

210 901 9286     210 9015252 

A JUNIOR - ΠΡΟΣΦΟΡΑ 35 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ

Α JUNIOR ΧΡΥΣΟΣ

Πόσο σημαντικές είναι οι τάξεις A και B Junior;

Πιστεύουμε ότι η Α Junior όπως και η B Junior είναι πολύ καθοριστικές τάξεις για την εξέλιξη κάθε μαθητή ή μαθήτριας. Αποτελούν την βάση όσων ακολουθήσουν και για αυτό ενισχύουμε την διδασκαλία μας σε αυτά τα επίπεδα πολλαπλά ώστε να έχουμε και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στα χρόνια που ακολουθούν. 

Πόσες ώρες μάθημα την εβδομάδα γίνεται; Είναι αρκετό;

H διάρκεια των μαθημάτων είναι 3+1 ώρες την εβδομάδα για 9 μήνες στην διάρκεια των οποίων καλύπτουμε πλήρως την ύλη τόσο του student’s book όσο και της γραμματικής ώστε να αποφύγουμε κενά αργότερα.

Τα βιβλία που επιλέγονται είναι κατάλληλα; Είναι ευχάριστα για παιδιά Β΄ή ΄Γ Δημοτικού;

Τα βιβλία που επιλέγουμε για αυτά τα επίπεδα διακρίνονται για τις ευχάριστες ιστορίες τους, την πολύ πλούσια και ελκυστική τους εικονογράφηση, τους φιλικούς για τα παιδιά ήρωες, τις ποικίλες διασκεδαστικές, διαδραστικές ασκήσεις, την ευχάριστη και αποτελεσματική παρουσίαση της γραμματικής και την συχνή ανακύκλωση της ύλης που έχει διδαχτεί. Επίσης κάθε μάθημα συνοδεύεται από βίντεο-cartoon που ενθουσιάζει τους μικρούς μας μαθητές. Όλο το μάθημα παρουσιάζεται με διαδραστικό πίνακα στην τάξη κάνοντας το μάθημα πάρα πολύ ενδιαφέρον για όλους. Φυσικά το e-book βοηθάει τους μαθητές με την μελέτη στο σπίτι αφού περιέχει όλο το διαδραστικό υλικό του κάθε μαθήματος. Τέλος το μάθημα περιέχει παιχνίδια γλωσσικά, τραγούδι, διαλόγους, παζλ και τόσα άλλα που κάνουν το κάθε μάθημα μια πάρα πολύ ευχάριστη εμπειρία. 

Το μάθημα στηρίζεται αποκλειστικά στα ξενόγλωσσα βιβλία του εμπορίου;

Διδάσκουμε την γραμματική όχι μόνο μέσα από τα βιβλία του εμπορίου αλλά και με δικά μας βιβλία που γράψαμε με βάση τις ανάγκες των μαθητών μας και τα προσφέρουμε δωρεάν. Έτσι οι μαθητές μας εμπεδώνουν σε πολύ ικανοποιητικό επίπεδο την γραμματική (χάρη στην επιπλέον ώρα διδασκαλίας) ενώ υπάρχει αρκετός χρόνος για να καλύψουμε και άλλες πλευρές της γλώσσας όπως το λεξιλόγιο, την κατανόηση κειμένου, τον προφορικό λόγο, την ακουστική κατανόηση κλπ. 

Χρησιμοποιείται εκπαιδευτική τεχνολογία;

Χρησιμοποιούμε τον διαδραστικό πίνακα που έφερε την επανάσταση στην τάξη κάνοντας το μάθημα πλέον πολύ ελκυστικό ακόμη και για μαθητές που έχουν διάσπαση προσοχής ή άλλη μαθησιακή δυσκολία. Επίσης ενίοτε οι μαθητές μας  κάνουν συμπληρωματικά ασκήσεις εμπέδωσης της γλώσσας με τάμπλετ.  Αυτό δεν γίνεται σε βάρος του κυρίου μαθήματος ούτε αντικαθιστά τους διδάσκοντες που επιβλέπουν, συντονίζουν και βοηθούν τους μαθητές.  

Γίνεται ενημέρωση γονέων και πότε;

Ενημερώνουμε τους γονείς με λεπτομέρεια και ειλικρίνεια τόσο ανά τρίμηνο όσο και εκτάκτως όταν αυτό απαιτείται ώστε να αντιμετωπίζουμε από κοινού και έγκαιρα οποιαδήποτε προβλήματα. Επίσης κάνουμε μεγάλο αριθμό τεστ ώστε η εικόνα που δίνουμε στους γονείς να είναι αντικειμενική και όχι περιστασιακή. 

Πως μπορούν οι γονείς να βοηθήσουν τα παιδιά στο σπίτι;

Στους γονείς των μαθητών της τάξης αυτής παρέχουμε επιπλέον υποστήριξη με σημειώσεις μας που τους υποδεικνύουν  τρόπους για να βοηθήσουν τα παιδιά με την μελέτη στο σπίτι.

Πόσο αποτελεσματική είναι η μέθοδος που ακολουθείται στο κέντρο ξένων γλωσσών “Χρυσός”;

Οι γονείς συνηθέστατα μένουν έκπληκτοι με την πρόοδο των παιδιών τους όσο περνάει το σχολικό έτος καθώς το σύστημα που εφαρμόζουμε καταφέρνει τόσο να μεταδώσει την γνώση όσο και να διαμορφώσει τους χαρακτήρες τους εντυπωσιακά. 

Θα μπορούσε ένα παιδί να κάνει τις τάξεις A και Β Junior σε ένα σχολικό έτος για να κερδίζει “χρόνο;

Θεωρητικά θα μπορούσε εφόσον ο μαθητής/α δεν είναι πολύ μικρής ηλικίας, έχει έφεση στην ξένη γλώσσα, είναι ιδιαίτερα μελετηρός και δεν έχει μαθησιακές δυσκολίες. Ωστόσο θεωρούμε ότι η συγκεκριμένη επιλογή έχει υψηλότατο ρίσκο λόγω κενών που θα μπορούσαν να δημιουργηθούν. Σε εμάς προτείνεται η ακόλουθη λύση: Μετά την τάξη D Regular (B1) προσπερνάμε την Ε Regular (Pre-Lower) και οι μαθητές μας συμμετέχουν στις εξετάσεις γλωσσομάθειας (Lower) ένα έτος νωρίτερα απ΄ότι γίνεται συνήθως. Tότε οι μαθητές μας είναι αρκετά ώριμοι και έχουν σωστές βάσεις για να επιτύχουν στις εξετάσεις αυτές. 

Ποια είναι η αντιμετώπιση παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες;

Στηριγμένοι στην γνώση και την εμπειρία μας πάνω σε θέματα μαθησιακών δυσκολιών ενημερώνουμε τους γονείς όταν θεωρούμε ότι υπάρχει μαθησιακή δυσκολία, ενώ στην τάξη εφαρμόζουμε τακτικές που βοηθούν τους μαθητές μας στο μέτρο του εφικτού. 

Ποια είναι τα κριτήρια επιλογής του διδακτικού προσωπικού;

Το διδακτικό μας προσωπικό αποτελείται αποκλειστικά από απόφοιτους ξένων φιλολογιών και όχι απλά κατόχους επάρκειας διδασκαλίας…… Διαβάστε περισσότερα.

Με ποια κριτήρια επιλέγονται τα βιβλία διδασκαλίας της ξένης γλώσσας;

Η επιλογή των βιβλίων που διδάσκουμε στους ανήλικους ή ενήλικους μαθητές μας γίνεται με βάση πολύ συγκεκριμένα κριτήρια. Πατήστε εδώ για περισσότερα.

Πόσο στοιχίζει η παρακολούθηση της A Junior;

Προσφέρουμε την Α Junior  σε τιμή γνωριμίας μόνο 35 ευρώ τον μήνα και είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε απορία σας. 

Πατήστε εδώ για εκδήλωση ενδιαφέροντος ή για να πληροφορηθείτε.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος