ξενεσ γλωσσεσ χρυσοσ

210 901 9286     210 9015252 

XΡΥΣΟΣ ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝΤο κέντρο μας ιδρυμένο το 1969 από τον Παντελή Χρυσό, παραμένει ένα από τα κέντρα ξένων γλωσσών με τη πιο πολύχρονη αλλά και ουσιαστική προσφορά στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης. Το 1994 τη σκυτάλη της διεύθυνσης ανέλαβε ο Θανάσης Χρυσός, διδάσκοντας και ο ίδιος, σε συνεργασία με σχολαστικά επιλεγμένους καθηγητές που διαθέτουν πτυχίο ξένων φιλολογιών και έχουν συνεχή επιμόρφωση.

Στην πορεία της παρουσίας μας στη ξενόγλωσση εκπαίδευση, πολλές εκατοντάδες μαθητών πέρασαν από τις τάξεις μας, τελείωσαν τις σπουδές τους σε εμάς και δικαίωσαν τόσο την δική μας δουλειά όσο και την δική τους μελέτη αποκτώντας ένα πολύτιμο εργαλείο επικοινωνίας, ένα προσόν  πρόσληψης αλλά και μία πιο βαθιά και ουσιαστικότερη γνώση μιας άλλης  κουλτούρας. Με άλλα λόγια, η γνώση μιας ξένης γλώσσας τους άνοιξε νέες  προοπτικές σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο.

Η συστηματική και μεθοδική μας δουλειά, η συνεχή μας ενημέρωση πάνω  σε σύγχρονες μεθόδους και τεχνολογίες εκπαίδευσης, τις νέες εξετάσεις γλωσσομάθειας, την ολοένα ανανεωνόμενη βιβλιογραφία, μας χαρακτηρίζουν σταθερά και διαχρονικά. Το αποτέλεσμα είναι να εκπλήσσουμε πάντοτε ευχάριστα τους παλιούς και νέους μαθητές μας με φρέσκες ιδέες που πηγαίνουν χέρι χέρι με την πολύχρονη εμπειρία μας. Έτσι το δυναμικό αυτό μείγμα αποτελεί εγγύηση επιτυχίας για τους μαθητές μας και ισχυρό κίνητρο για να δείχνουν την εμπιστοσύνη τους σε εμάς και να την ανανεώνουν συνεχώς.

Με την ίδια αγάπη για τους μαθητές μας από την πρώτη ημέρα της ίδρυση μας, συνεχίζουμε πάντα με σταθερά πιστεύω και αξίες, χωρίς να χάνουμε ούτε στο ελάχιστο την επαφή μας με τις εξελίξεις γύρω μας. Αποκορύφωμα αυτής της φιλοσοφία μας, μετά από την εισαγωγή των υπολογιστών στη μάθηση της ξένης γλώσσας, ήταν η χρήση του διαδραστικού πίνακα που έφερε την απόλυτη επανάσταση στη τάξη, κάνοντας το μάθημα 100% πιο ενδιαφέρον και αποτελεσματικό. Ύστερα ήρθε η εισαγωγή του tablet, των ψηφιακών βιβλίων και της ψηφιακής πλατφόρμας στην διδασκαλία και όχι μόνο…

Με κίνητρο βασικό μας την ίδια την αγάπη για την διδασκαλία συνεχίζουμε να προσφέρουμε υψηλή ποιότητα διδασκαλίας και προσιτά δίδακτρα. 

Ο διευθυντής σπουδών Θανάσης Χρυσός

(Πτυχιούχος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Πανεπιστημίου Αθήνας) 

Πατήστε εδώ για εκδήλωση ενδιαφέροντος ή για να πληροφορηθείτε.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος