Σχετικά με εμάς

Το κέντρο μας ιδρυμένο το 1969 από το Παντελή Χρυσό, παραμένει ένα από τα κέντρα ξένων γλωσσών με τη πιο πολύχρονη αλλά και ουσιαστική προσφορά στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης. Το 1994 τη σκυτάλη της διεύθυνσης ανέλαβε ο Θανάσης Χρυσός, διδάσκοντας και ο ίδιος, σε συνεργασία με προσεκτικά επιλεγμένους καθηγητές που διαθέτουν πτυχίο ξένων φιλολογιών και έχουν συνεχή επιμόρφωση.

Στην πορεία της παρουσίας μας στη ξενόγλωσση εκπαίδευση,  πολλές εκατοντάδες μαθητών πέρασαν από τις τάξεις μας, τελείωσαν τις  σπουδές τους σε εμάς και δικαίωσαν τις προσπάθειες τις δικές μας αλλά κυρίως  των ιδίων, αποκτώντας ένα πολύτιμο εργαλείο επικοινωνίας, ένα προσόν  πρόσληψης αλλά και μία πιο βαθιά και ουσιαστικότερη γνώση μιας άλλης  κουλτούρας. Με άλλα λόγια, η γνώση μιας ξένης γλώσσας τους άνοιξε νέες  προοπτικές σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο.

Η συστηματική και πολύ μεθοδική μας δουλειά, η συνεχή μας ενημέρωση  πάνω  σε σύγχρονες μεθόδους και τεχνολογίες εκπαίδευσης, τις νέες εξετάσεις γλωσσομάθειας, την ολοένα ανανεωνόμενη βιβλιογραφία, μας χαρακτηρίζουν σταθερά και διαχρονικά. Το αποτέλεσμα είναι να εκπλήσσουμε πάντοτε ευχάριστα τους παλιούς και νέους μαθητές μας με φρέσκες ιδέες που πηγαίνουν χέρι χέρι με την πολύχρονη εμπειρία μας. Έτσι το δυναμικό αυτό μείγμα αποτελεί εγγύηση επιτυχιών για τους μαθητές μας και ισχυρό κίνητρο για να δείχνουν την εμπιστοσύνη τους σε εμάς και να την ανανεώνουν συνεχώς.

Με την ίδια αγάπη για τους μαθητές μας από την πρώτη ημέρα της ίδρυση μας, συνεχίζουμε πάντα με σταθερά πιστεύω και αξίες, χωρίς να χάνουμε ούτε στο ελάχιστο την επαφή μας με τις εξελίξεις γύρω μας. Αποκορύφωμα αυτής της φιλοσοφία μας, μετά από την εισαγωγή των υπολογιστών στη μάθηση της ξένης γλώσσας, ήταν η χρήση του διαδραστικού πίνακα που έφερε την απόλυτη επανάσταση στη τάξη, κάνοντας το μάθημα 100% πιο ενδιαφέρον και αποτελεσματικό.

Ο διευθυντής σπουδών
Θανάσης Χρυσός
(Πτυχιούχος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Πανεπιστημίου Αθήνας)